Καλώς ήρθατε στην AIMED Αρχική | Επικοινωνία | Καλέστε μας  210-6009573 |        
 
Aimed Co Medical Equipment
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
   
  ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣΜΑΪΟΣ 2013
Η εταιρία μας Aimed Co Medical Equipment είναι επίσημος και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για την παροχή τεχνικής υποστήριξης στους Κλιβάνους κεντρικής αποστείρωσης του κατασκευαστικού οίκου ΜΜΜ Γερμανίας, και των χειρουργικών προβολέων Dr.MACH Γερμανίας.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013
Η εταιρία μας Aimed Co Medical Equipment παρουσιάζει το νέο της Ηλεκτρονικό Κατάστημα!ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011
Η εταιρία μας Aimed Co Medical Equipment συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελέγχου Λοιμώξεων στις 10-11 Νοε 2011 και παρουσίασε την νέα τεχνολογία πολτοποιητών Pulpmatic για χάρτινα σκεύη σκοραμίδων και ουροδοχείων. Επίσης παρουσίασε την νεα σειρά πλυντηρίων απολύμανσης σκοραμίδων Panamatic που εξασφαλίζουν μαζί με τους πολτοποιητές Pulpmatic την αυτοματοποιημένη λειτουργία και ασφαλή διαχείριση των ακαθάρτων, εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νόσων.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011
Aimed Co Medical Equipment έχει πραγματοποίησει νέες συνεργασίες με αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που διαθέτουν σύγχρονα και καινοτομικά προϊόντα. Η παρουσία μας, σε μια από της μεγαλύτερες εκθέσεις Ιατρικού Εξοπλισμού την Arab Health, είχε σαν αποτέλεσμα νέες -  πετυχημένες συνεργασίες με εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας και νέων εφαρμογών.


MDF ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΑ - ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ
Εγγύηση Life time Warranty - Free parts !!
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ZYNEX NeuroMove - NexWave

Θεραπεία Αποκατάστασης - επανεκπαίδευσης


 
 
Ηλεκτρονικό κατάστημα

Αγοράστε on-line στις καλύτερες τιμές της αγοράς !
width=130 Καινοτομικά ιατρικά προϊόντα

Μεγάλη γκάμα εξοπλισμού διαφόρων ειδικοτήτων !
Τεχνική υποστήριξη

Άμεση ανταπόκριση σε κάθε τεχνικό πρόβλημά σας !